Josef Váňa | Josef Vana Photos Facebook

Josef Váňa was born on month day 1908 at birth place to Josef Váňa and Kateřina Váňová born Kordačová. As the eight-time winner of the Velká pardubická steeplechase he is considered one of the greatest personalities of the horse racing sport.


Zokej Vana Se Zranil Pri Padu Z Kone Novinky Cz

Vysloužil si přezdívku Jovan a už od malička jezdil na všem na čem se jezdit dalo na kozách na krávách na koních a dokonce i na prasatech.

Josef Váňa. Josef Váňa je český dostihový jezdec a trenér. Josef was born on May 25 1870 in Mcely. Josef Váňa je žokejskou legendou Velké pardubické a stává se také tou trenérskou.

Josef Váňa 121 Velka Pardubicka Josef Vana Zvirata Sport Valentino. Jsem rád že jsem ukončil kariéru na vrcholu a doufám že si mě lidé budou pamatovat jako stylového jezdce. S ním dokázal zvítězit ještě třikrát v roce 1988 1989 a 1991.

V roce 1985 se poprvé dostal na dráhu slavné. Svůj první dostih jel 30. Josef Váňa 68 let 12.

Josef Váňa fenomén dostihových drah kterého znají všichni koňáci a nejen ti. As the eight-time winner of the Velká pardubická steeplechase he is considered one of the greatest personalities of the Czech horse racing sportIn 2016 he unsuccessfully run for a seat in Czech Senate as candidate of ANO 2011. Josef Váňa born 20 October 1952 in Zlín is a Czech steeplechase jockey horse breeder and trainer.

After this practice I was offered the position of trainee in the department of technology. Z prvního manželství má syna Jiřího. Josef Váňa - JOVAN.

Josef Váňa je žokejskou legendou Velké pardubické a stává se také tou trenérskou. Josef Váňa podepisoval zájemcům fotografie. Josef Váňa legenda nejen Velké pardubické.

Když byl mladý trénoval ho nepříliš známý bývalý žokej Libor Krotký. Josef Váňa je český dostihový jezdec a trenér. Josef Váňa podepisoval zájemcům fotografie.

Velka Chuchle Praha Animals Horses. Video o Josefu Váňovi staršímNejlepším českém žokejovi všech dob. Josef Váňa si na přítomnost kamery po pár týdnech zvykl jak sám říká postupně ji přestal vnímat takže filmaře v jejich práci nijak neomezoval.

Pin On Jezdecky Sport. Two years later I. Josef Váňa je podruhé ženatý se současnou manželkou Pavlou která je u správy koní jeho pravou rukou má dva syny - Martina a Josefa ml.

Kateřina was born on June 11 1870 in Sovenice. The vector graphic relation lines between people can currently only be seen in Internet Explorer. In 2016 he unsuccessfully run for a seat in Czech Senate as candidate of ANO 2011.

193 likes 2 talking about this. Josef Váňa was born in Slopné on October 20 1952. Josef Váňa se Železníkem na Velké pardubické.

Je majitelem dostihové stáje Jovan v Bohuslavi u Karlových Varů. Září 1979 na kobylce Kalině a první vítězství měl v kapse. Josef Váňa podepisoval zájemcům fotografie.

Josef Váňa Relations - News and Articles Relations. World Heritage Encyclopedia the aggregation of. For Firefox you can use the IE Tab plugin.

Josef Váňa starší žokej. Josef Váňa v paddocku na pardubickém dostihovém závodišti. Josef Vana Riding Helmets.

Páté vítězství si připsal v sedle Vronského v roce 1997 a šesté sedmé a osmé v sedle Tiumena v roce 2009 respektive 2010 a 2011. Kromě Velké pardubické jsem vyhrál všechno co jsem si přál. Svůj první dostih jel 30.

On Popular Bio He is one of the successful Jockey. He has ranked on the list of those famous people who were born on October 20 1952He is one of the Richest Jockey who was born in Czech RepublicHe also has a. Josef Váňa mladší aktivováním trenérské licence ukončil jezdeckou kariéru.

After completion of my studies I accepted an offer for full employment in the technology department as a Technologist of new projects. Září 1979 na kobylce Kalině a první vítězství měl v kapse. Vysloužil si přezdívku Jovan a už od malička jezdil na všem na čem se jezdit dalo na kozách na krávách na koních a dokonce i na prasatech.

S osmi vítězstvími ve Velké Pardubické a s mnoha dalšími jezdeckými a trenérskými úspěchy je největší postavou českého dostihového sportu. V roce 2009 obdržel medaili Za zásluhy. Josef Váňa je český dostihový jezdec a trenér.

Za dobu kdy probíhalo natáčení jsem s koňmi urazil 160 000 kilometrů po všech možných závodištích v Čechách Itálii. LtpJosef Váňa born 20 October 1952 in Zlín is a Czech steeplechase jockey horse. Josef had 5 siblings.

S osmi vítězstvími ve Velké Pardubické a s mnoha dalšími jezdeckými a trenérskými úspěchy je největší postavou českého dostihového sportu. Josef Váňa I applied to the program for college students Manager shadowing programme during the fourth year at the University in 2000. Josef Váňa fenomén dostihových drah kterého znají všichni koňáci a nejen ti.

V roce 2009 byla Váňovi udělena tehdejším prezidentem Václavem Klausem medaile Za. Galerie Vana Josef St Podepisuje Petici Proti Smejdum Riding Helmets Riding Marne. Jako žokej Josef Váňa osmkrát zvítězil ve Velké pardubické desetkrát slavil prvenství ve stejném závodě jako trenér.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. S mnoha jezdeckými a trenérskými úspěchy je největší postavou českého dostihového sportu. Josef Váňa born 20 October 1952 in Zlín is a Czech steeplechase jockey horse breeder and trainer.

Josef Váňa poprvé triumfoval na Velké Pardubické v roce 1987 v sedle legendárního Železníka. Horse Sculpture Bokrzycki Jerzy Winner Of 120 Vp The Sculpture Shows Josef Vana A Jockey After His Victory At 120th Great Pardubice Steeplechase In 2. října 2013 1020 aktualizováno 8.

O osminásobném vítězi Velké pardubické byl v roce 2012 natočen film Váňa režiséra Jakuba Wagnera.


Josef Vana Sever


Zokej Vana Ml Rekl Sbohem Skoncil Jsem Na Vrcholu Doufam Ze Si Me Lide Budou Pamatovat Ostatni Sporty Lidovky Cz


Josef Vana Velky Zivot Maleho Zokeje A Legendy Velke Pardubicke Sport Cz


Josef Vana Mladsi Ukoncil Zokejskou Karieru Stal Se Trenerem Irozhlas Spolehlive Zpravy


Josef Vana Head Of The Press Shop Valeo


Zokej Vana Pred Velkou Pardubickou Koncim S Jezdenim Tlaku Uz Bylo Dost Hospodarske Noviny Hn Cz


Josef Vana Alchetron The Free Social Encyclopedia


Josef Vana Wikipedia


Nechal Jsem Si Vystavit Licenci Josef Vana Se Chce Vratit V 65 Letech Na Velkou Pardubickou Irozhlas Spolehlive Zpravy


Josef Vana Photos Facebook


Mel Velke Bolesti A Ucil Se Znovu Chodit Pardubickou Bych Chtel Ale Jeste Zkusit Rika Vana Sport Cz


Let S Meet 4 Famous Czech Jockeys These Include A Woman Luxury Prague Life


Velka Pardubicka Se Blizi Kdyz Prohraju Budu Za Blbce Rika Josef Vana Mladsi Denik Cz


Zokej Josef Vana Photos Facebook


Galerie Slavny Zokej Vana Kritizuje Milovany Dostih Velka Poutacka Foto 18 Isport Cz


Neskutecne Josef Vana Famoznim Finisem Vyhral Poosme Velkou Pardubickou Sport Cz


Legendarni Vana Mel Byt Druhy Ale Jeho Kun To Nechtel Aktualne Cz


Veteran Vana Je Po Operaci Do Mesice Chce Ale Zase Jezdit Denik Cz


Nejvetsi Dostihovy Jezdec Josef Vana Prezil I Klinickou Smrt Jako Prvni Si Osedlal Prase Ctidoma Cz

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url